sunnuntai 4. marraskuuta 2012

ohi on!

No ni, vaalit on ohi! Sain tasan saman verran ääniä, kun viime eduskuntavaaleissa, eli lähemmäs 50. Henkilökohtaiseen tulokseeni oon oikein tyytyväinen, kun vaalibudjettikin oli about 7euroa, jotka meni lähinnä bussimatkoihin. Yleisellä tasolla oon tosi ilonen ettäYrjö Hakanen pääsi läpi, taas, valtuustoon. Heikki Takkinen VRD:stä pääsi varalle. Olisin suonut kyllä hänenkin läpi pääsevän.
Äänestysprosentti oli ihan käsittättömän huono. About puolet stadilaisista on edes sen verran kiinnostuneita elämästään ja ympäristöstään, että vaivautuu äänestämään. Jos niistä laskis vielä pois ne, jotka äänestää kivan naaman tms. perusteella, on oikeasti järkeviä ääniä melko vähän… Ikävää. Sanoisin jopa, että surullista.
Taistelu jatkuu, ja arjen teot ei lopu vaikka en istukaan valtuustossa seuraavaa neljää vuotta. Jatkan töitäni, toivottavasti, erityiskoulunkäyntiavustajana, kasvatan omaa ihanaa lastani ja näen ystäviä. Ja kuuntelen hyvää musaa! Lisäksi aina tarpeen tullen on puolustettava lähipalveluita, asukasdemokratiaa ja muita tärkeitä asioita yhdessä hienojen ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti