perjantai 7. huhtikuuta 2017

Perjantain vaalilupaus

Ylihuomenna on vaalipäivä! Muistattehan käydä äänestämässä. Ja muistattehan, että nämäkin vaalit ovat ensisijaisesti puoluevaalit! Minun numeroni on 1003. Mikäli olette hävittäneet äänestyslappunne, älkää huoliko : henkilöllisyystodisus riittää.

Liitän tähän  facebook-sivuni päivityksen muutaman päivän takaa, sillä kaikki eivät varmasti ole facebookissa saati seuraa minua.

"Eilen tossa kävelin koirien kera alikulkutunnelin läpi ja mieleeni tuli, että musta kaikki vastaavat tunnelit voitais täyttää hienoilla graffiteilla! Ihan vaikka tilaustyönä siis. Väriä elämään. Kaipailen väriä toisinaan katukuvaan muuallekin, mutta nuo tunnelit esimerkkinä musta hyvä. Eikä ne edes voisi kovin paljoa häiritä ketään katutaiteen vastustajaakaan, koska harvapa niitä tuijottaa tuntikaupalla. Näihin ajatuksiin tänään siis, muistakaan äänestää! Tänään tai sunnuntaina! Mun numero on 1003."

Sivustoa saa käydä tutkimassa ja tykkäämässä! 

Sitten vielä vaalilupaus perjantaille, pienen alkuselityksen kera ; Minulla on läheisiä, joilta pyydän silloin tällöin apua, neuvoa ja tietoja erinäisiin asioihin liittyen. Aiemmin esimerkiksi (muusikoiden) tekijänoikeuksiin ja ammatinkuvaan liittyen, nyt viimeisimmäksi pyöräilyyn ja tietotekniikkaan liittyen. Neuvon myös itse aina kykyni mukaan asioista kyseleviä, ja mikäli en jotain tiedä, otan asiasta selvää. Ja nyt siis se lupaus, jonka jo yhdelle kysyjälle tein : kävi vaaleissa kuinka hyvänsä, voi minulta kysyä asioita. Vastaan itse, mikäli osaan, ja otan selvää/ ohjaan asiasta paremmin tietävälle. Lisäksi (olettaen että vähintään Hakanen saa valtuustopaikan) voin auttaa asioiden eteenpäinviemisessä valtuustoon. SKP:n ja Helsinki-listojen valtuustoryhmien kokouksia järjestetään valtuuston kokousten alla, ja sähköpostilla saa yhteyden. Olen myös vuosien varrella huomannut, että pieniä ja vähäpätöisemmiltäkin vaikuttavia asioita ihan oikeasti otetaan mietintään, ja koetetaan keksiä ratkaisuja tai parannuksia. Olen mm. itse aiemmin kysynyt Hakaselta kaupungin erään viraston palkkauksiin liittyviä asioita, jotka hän selitti ja selvitti minulle. Pieni asia monelle helsinkiläiselle, mutta tietyn ammattiryhmän edustajille hyvinkin suuri. 

Toisena vaalilupauksenani taisi muistaakseni olla (siis vaalikoneisiin kirjoittamistani lupauksista) se, että aidosti ajan vasemmistolaista politiikkaa, vaikka olenkin sitoutumaton. Ja tiedän myös koko SKP:n ajavan.


Blogiakin saa halutessaan asiallisesti kommentoida. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti