perjantai 28. syyskuuta 2012

Lehtilehti!

VRD:n oma lehti on tullut painosta! Ikävä kyllä siinä on muutamia lyöntivirheitä, välilyöntejä puuttuu jne. Joka tapauksessa lukemisen arvoinen pläjäys!
Lehdestä löytyy myös mun esittely, josta ikävä kyllä puuttuu yks lause; loppuosa on siis hyvin sekava kun eri asiat on liittyneet toisiinsa. Tässä esittely kuitenkin sellaisena, kuin mä sen kirjoitin:
Hei! Olen Anni, pian 25-vuotias erityiskoulunkäyntiavustaja ja 4-vuotiaan pojan äiti Käpylästä. Tärkeinä asioina pidän mm. vapautta, demokratiaa ja tasa-arvoa.

Peruspalveluiden hyvä taso ja kunnallinen tuottaminen on olennainen tasa-arvokysymys. Kaikilla pitäisi olla sama oikeus terveyteen, tietoon ja hyvinvointiin jne. Kaupungin leikkaus- ja yksityistämispolitiikka ikävä kyllä karsii tätä oikeutta.

Demokratian pitäisi olla mahdollisimman suoraa ja asukkaita olisi kuultava oman alueensa päätöksenteossa. Ylhäältä käsin tehdyt päätökset ja ehdotukset eivän tätä toteuta. Asukkaat itse tuntevat alueensa asiat paremmin kuin papereita pyörittelevä virkamies!

Vapaus on suurin syy, miksi olen ehdolla Vapaiden ja Radikaalien Demokraattien listalta enkä esimerkiksi jonkun jo “valmiin” puolueen. En pidä puoluekurin tuomasta pakosta tehdä päätöksiä omien mielipiteiden ja moraalin vastaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti