tiistai 16. lokakuuta 2012

kampanjointi on kylmää puuhaa!

Vaalikiertueilu on kivaa. Eilen oltiin Aleksis Kiven- Sturenkadun risteyksessä, ja jaettiin lehtiä ja juotiin kahvia. Itsehän tosin join ihan liikaa kahvia.. Paikalla oli mun lisäks ehdokkaista Heikki Takkinen, Atte Blom ja Lauri Alhojärvi, sekä meidän luottokuskimme Mika Kokko. On kiva tavata ihmisiä, ja puhua suoraan kasvotusten, vastailla kysymyksiin jne. Vaikka edelleenkin on sellastakin porukkaa, jotka säikähtää yhteistyötä SKPn kanssa. Edelleenkään en ymmärrä, miten ne luulee, että jos Hakanen saa valtuustoon kaverin koko maa muuttuis kommunistiseksi.. No joo. Hirveen paljon on myös kivaa porukkaa, ja aidosti kiinnostunutta.
Ainoo asia, mikä risoo, on sää. Tykkään syksystä, rakastan syksyä. Mut ku seisoo pitkälti paikallaan, eikä omista ehjiä lämpimiä vaatteita (tosin mun ihana ystäväni lupas ostaa mun takkiin uuden vetskarin ja fiksata sen), tulee automaattisesti vaan tosi KYLMÄ. Miks vaalit on aina sillon, kun sää on kehno? Sama hommahan oli ennen viime eduskuntavaaleja. Kylmä oli sillonkin.
Sen sijaan tänään oli ihana kävellä useampi kilometri skidin kanssa ympäriinsä kauniissa syksyssä. Ei tuu kylmäkään, kun reippailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti