lauantai 20. lokakuuta 2012

Olin Hakaniemessä, siellä oli kivaa!

Laitoinpa tuon aiemman tekstin, jossa kerron mitä haluaisin stadiin (ranskalaisilla viivoilla) erikseen tonne ylös omaksi sivukseen. Huomasin nääs vasta juuri, että niinkin voi tehdä.. Näin ollen sieltä sit löytää nopeammin ja helpommin sen nyt ehkä kuitenkin tärkeimmän.
Jossain vaiheessa, jos mä vaan saan jostain tarpeeksi aikaa, kirjoitan jotain myös englanniksi ja laitan sillekin oman sivun. En kuitenkaan lupaa mitään, koska näköjään puuhaa riittää niin paljon joka päivälle muutenkin.
Tänään oltiin Hakaniemessä kampanjoimassa mökin kanssa. Vieressä oli myös SKP:n teltta, joten ehdokkaita oli paikalla hyvin. Meidän, eli VRD:n listan ehdokkaista paikalla oli mun lisäksi Pauli Kola, Olli Salin, Atte Blom sekä Toni Roivainen (jos unohdin jonkun, niin sori!). Lisäksi toki meidän luottokuskimme Mika Kokko, eli Onni-Pelle.
Käytiin hyviä keskusteluja kahvinjuonnin lomassa ohikulkevien ihmisten kanssa, sateesta huolimatta. Ihmiset oli kiinnostuneita ja innostuneita, ja myös esittivät hyviä kysymyksiä.
Parasta oli kuitenkin se, kun frendi tuli kahvitauolle viereiseltä työpaikaltaan, ja sanoi heti että kyllä sunkin Anni pitäis ehdottomasti päästä valtuustoon (munkin, eli nythän siellä on jo Yrjö Hakanen). Kivaa, kun joku uskoo muhun, ja vielä sanoo sen ääneen!
Huomenna meillä on lepopäivä, ja sunnuntaina taas mökin kera Stadiin! Eli n. klo 16-18 Elielinaukiolle. Tarkemmat infot mökkikiertueesta päivitetään aina Vapaiden ja Radikaalien Demokraattien facebook-sivuille ja myös mun omille facebook-sivuille(joita voi käydä tykkäämässä!). Kyseisillä sivuilla aina myös kerrotaan, koska päivitän tätä blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti